Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Християнські товариства і місії допомагають внутрішньо переміщеним особам на Ярмолинеччині

Дата: 11.08.2022 14:41
Кількість переглядів: 316

     Християнські товариства і місії беруть активну участь у забезпеченні продуктами і речами першої необхідності людей, що потерпають від бойових дій внаслідок збройної агресії рф проти України.

     На території Ярмолинецької громади зареєстровано понад тисячу людей, які вимушено залишили свої домівки. 6 та 8 серпня для їхніх потреб на Ярмолинеччину було доставлено гуманітарні вантажі.

    Християнське місіонерське товариство «Надія для сходу» доставило вантаж, у складі якого одяг, засоби гігієни, а також хлібобулочні вироби тривалого зберігання. Інший вантаж від Християнської місії «Допомога» Об’єднаної церкви християн віри євангельської – сезонний одяг. Дякуємо за сприяння депутату Ярмолинецької селищної ради Руслану Ординовичу та ПП «Дакар сервіс» в особі власника Сівець І. І. 

    Війна випробовує нас не тільки на міць та стійкість, а й на людяність. Вдячні кожному, хто виявляє милосердя і в міру можливостей допомагає постраждалим від збройної агресії росії.

    Шановні гості громади! За отриманням допомоги звертайтеся по буднях у гуманітарний штаб: смт Ярмолинці, Центр культури та дозвілля, пл. 600-річчя Ярмолинець. 

    Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень