Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вчасна оплата житлово-комунальних послуг споживачами

Дата: 12.08.2022 15:03
Кількість переглядів: 248

     В умовах підготовки підприємств теплопостачання, електро- та газопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства області до опалювального періоду 2022/2023 року одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті житлово-комунальні послуги (теплову енергію, постачання гарячої води, водопостачання та водовідведення, утримання житла, газо- та електропостачання, вивезення побутових відходів).

     Наразі, оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали, засоби для знезараження та очистки питної води тощо.

     З огляду на зазначене, наголошуємо на необхідності та важливості оплати спожитих комунальних послуг та недопущення накопичення боргів перед підприємствами - постачальниками комунальних послуг.

     При цьому нагадуємо споживачам, що є безліч можливостей щодо оплати комунальних послуг за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.).

     Своєчасно сплачуйте платежі за комунальні послуги! Ваші кошти допоможуть підтримати економіку нашої країни та стабільну роботу підприємств критичної та соціальної інфраструктури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень