Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Сьогодні, 24 серпня, в Ярмолинецькій громаді відбулося урочисте вручення відзнак з нагоди 31-ої річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2022 10:00
Кількість переглядів: 355

     Відзнаки від влади різного рівня вручав Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк. Участь у заході взяли секретар селищної ради Алла Садлій, заступник селищного голови Іван Березовський, керівники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради. 

    Подяку Хмельницької обласної ради та нагрудний знак у цей святковий день отримала Наталія Беренда – депутатка Ярмолинецької селищної ради VIII скликання, голова благодійної організації «Волонтер Ярмолинеччини». 
• За самовіддане служіння українському народові, активну громадянську позицію, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України.

    Грамотою Ярмолинецької селищної ради нагородили військовослужбовців, правоохоронців, рятувальників, працівників державної установи «Центр пробації» (у світі їх називають соціальними юристами).
• За патріотизм, активну громадянську позицію, відданість, мужність, відвагу в умовах війни та особистий внесок у наближення Перемоги України над агресором та з нагоди Дня Незалежності України. 

    На завершення заходу селищний голова Андрій Шутяк привітав усіх зі святом і наголосив, що справжня незалежність здобувається у боротьбі: «Переконаний, що у єдності наша сила і ми будь-що здолаємо супостата, який повстав проти України».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь