Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 24 серпня, в Ярмолинецькій громаді відбулося урочисте вручення відзнак з нагоди 31-ої річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2022 10:00
Кількість переглядів: 333

     Відзнаки від влади різного рівня вручав Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк. Участь у заході взяли секретар селищної ради Алла Садлій, заступник селищного голови Іван Березовський, керівники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради. 

    Подяку Хмельницької обласної ради та нагрудний знак у цей святковий день отримала Наталія Беренда – депутатка Ярмолинецької селищної ради VIII скликання, голова благодійної організації «Волонтер Ярмолинеччини». 
• За самовіддане служіння українському народові, активну громадянську позицію, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України.

    Грамотою Ярмолинецької селищної ради нагородили військовослужбовців, правоохоронців, рятувальників, працівників державної установи «Центр пробації» (у світі їх називають соціальними юристами).
• За патріотизм, активну громадянську позицію, відданість, мужність, відвагу в умовах війни та особистий внесок у наближення Перемоги України над агресором та з нагоди Дня Незалежності України. 

    На завершення заходу селищний голова Андрій Шутяк привітав усіх зі святом і наголосив, що справжня незалежність здобувається у боротьбі: «Переконаний, що у єдності наша сила і ми будь-що здолаємо супостата, який повстав проти України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень