Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація продовжується. Інформує Ярмолинецький центр первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 24.08.2022 09:25
Кількість переглядів: 310

      Останнім часом почастішали випадки встановлення діагнозу коронавірусної інфекції COVID-19. За серпень є два випадки у Ярмолинецькій громаді і чотири – у Солобковецькій.

     За рішенням оперативного штабу МОЗ України із запобігання інфекційній хворобі шляхом вакцинації у 2022 р. розпочато проведення ревакцинації (введення бустерної дози) від COVID-19 особам, які щеплені 2-ма дозами вакцини. Для бустерної дози в даний час працівники Ярмолинецького центру ПМСД використовують вакцини на платформі мРНК – Пфайзер та Коронавак. Наявна також вакцина Janssen (Johnson & Johnson).

     У серпні 2022 р. щеплювальні бригади лікарів виїжджали в села Соколівка, Кадиївка, Москалівка, Коритна, Стріхівці, Жилинці, Антонівці, Голохвасти. Такі виїзди будуть проводитися і надалі.

     Також в достатній кількості є анатоксин дифтерійно-правцевий для дорослих. Отже, хто щеплювався від дифтерії та правцю більше 10 років тому, бажано відвідати сімейного лікаря та імунізуватися від цих хвороб.

    Педіатрами і сімейними лікарями зараз проводиться робота із туберкулінодіагностики дитячого населення (діагностична проба Манту із виявлення туберкульозу) та введення інших видів вакцин.

    Бажаючим потрібно звернутися до сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів або у реєстратуру Ярмолинецького центру ПМСД, тел.: 098-833-46-31.

    Бажаємо усім здоров'я!

Тамара РОСНОВСЬКА, медичний директор Ярмолинецького центру ПМСД

На фото: медичні працівники проводять щеплення від COVID-19 у селах Жилинці та Голохвасти.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень