Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

28 серпня Ярмолинеччина попрощалася із загиблим воїном Євгеном Нестером

Дата: 29.08.2022 11:33
Кількість переглядів: 340

     28 серпня Ярмолинеччина попрощалася із загиблим у російсько-українській війні героєм Євгеном Нестером. 

     Захисникові було 27 років, однак він був досвідченим воїном.

     Провести полеглого воїна в останню путь на центральну площу Ярмолинець прийшли жителі краю, рідні та друзі Євгена, його шкільні товариші та бойові побратими. На синьо-жовте полотно лягли численні оберемки живих квітів як вияв скорботи за загиблим воїном і співчуття його родині.

     Євген Нестер був родом зі станції Ярмолинець. Коли хлопцеві було 12 років, родина переїхала на проживання у с. Лісоводи сусіднього Городоцького району. По завершенню шкільного навчання юнак вступив у Лісоводський професійний аграрний ліцей.

     У 2015 році Євген Нестер приєднався до лав Збройних сил України. Був учасником АТО. Служив за контрактом у десантно-штурмових військах. Після звільнення з контрактної служби проходив строкову військову службу. Далі було цивільне життя і робота – працював на будівельних роботах зварювальником.

     2017 року Євген повернувся на військову службу в десантно-штурмові війська. Служив на посаді гранатометника. З перших дній повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну разом із побратимами виконував бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту. Неодноразово був поранений, але щоразу повертався в стрій. Був міцним та рішучим. 22 серпня на Донеччині під час виконання бойового завдання Євген зазнав смертельного ураження, серце воїна спинилося назавжди.

     У захисника залишилися мати, брат.

     Місцем останнього спочинку героя став його рідний край – Євгена поховали на кладовищі у с. Нове село Ярмолинецької селищної територіальної громади. 

     Спочивай з миром, Герою! Завжди пам’ятатимемо твій жертовний подвиг захисника, який до останнього боронив від ворога рідну землю. Царство Небесне і вічна пам'ять.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь