Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 серпня Ярмолинеччина попрощалася із загиблим воїном Євгеном Нестером

Дата: 29.08.2022 11:33
Кількість переглядів: 304

     28 серпня Ярмолинеччина попрощалася із загиблим у російсько-українській війні героєм Євгеном Нестером. 

     Захисникові було 27 років, однак він був досвідченим воїном.

     Провести полеглого воїна в останню путь на центральну площу Ярмолинець прийшли жителі краю, рідні та друзі Євгена, його шкільні товариші та бойові побратими. На синьо-жовте полотно лягли численні оберемки живих квітів як вияв скорботи за загиблим воїном і співчуття його родині.

     Євген Нестер був родом зі станції Ярмолинець. Коли хлопцеві було 12 років, родина переїхала на проживання у с. Лісоводи сусіднього Городоцького району. По завершенню шкільного навчання юнак вступив у Лісоводський професійний аграрний ліцей.

     У 2015 році Євген Нестер приєднався до лав Збройних сил України. Був учасником АТО. Служив за контрактом у десантно-штурмових військах. Після звільнення з контрактної служби проходив строкову військову службу. Далі було цивільне життя і робота – працював на будівельних роботах зварювальником.

     2017 року Євген повернувся на військову службу в десантно-штурмові війська. Служив на посаді гранатометника. З перших дній повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну разом із побратимами виконував бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту. Неодноразово був поранений, але щоразу повертався в стрій. Був міцним та рішучим. 22 серпня на Донеччині під час виконання бойового завдання Євген зазнав смертельного ураження, серце воїна спинилося назавжди.

     У захисника залишилися мати, брат.

     Місцем останнього спочинку героя став його рідний край – Євгена поховали на кладовищі у с. Нове село Ярмолинецької селищної територіальної громади. 

     Спочивай з миром, Герою! Завжди пам’ятатимемо твій жертовний подвиг захисника, який до останнього боронив від ворога рідну землю. Царство Небесне і вічна пам'ять.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень