Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання що до перейменування вулиці с.Коритна

Дата: 05.10.2022 14:29
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

      Ярмолинецька селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці ім. Якубовського на вулицю ім. Едуарда Садомського  в с. Коритна Ярмолинецької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області та запрошує усіх бажаючих жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади долучитись до обговорення даного питання.

     Організатор громадського обговорення – Ярмолинецька селищна рада.

     Громадське обговорення проводиться Ярмолинецькою селищною радою відповідно  до статті 25 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні, ЗУ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, рішення виконавчого комітету Ярмолинецької  селищної ради від 04.10.2022 року № 5 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці ім. Якубовського на вулицю ім. Едуарда Садомського  в с. Коритна Ярмолинецької селищної ради».

     Строк проведення заходів з громадського обговорення — один місяць з дати публікації інформаційного повідомлення на офіційному сайті селищної ради та в  газеті  «Вперед».

     Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: info@yarmolynetska-gromada.gov.ua або у письмовій формі на адресу: смт. Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець 1.

     Дата проведення – 09 листопада 2022 року, час проведення - 10.00 год., місце проведення – приміщення сільського будинку культури с. Москалівка, за адресою: с.Москалівка, вул. 40-річчя Перемоги, 4.

    Відповідальний за проведення громадських слухань -  М.Бойко (староста с.Москалівка, Коритна, Верхівці), Б.Лис (начальник загального відділу Ярмолинецької селищної ради).

     Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Ярмолинецької  селищної ради та газеті «Вперед».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень