Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

На чверть менше нових випадків: ситуація із COVID-19 у Хмельницькій області за тиждень

Дата: 11.10.2022 13:30
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

     За тиждень з 3 до 9 жовтня в Україні зафіксовано на 15 % менше нових хворих на COVID-19. У Хмельницькій області кількість нових випадків зменшилась на чверть, у порівнянні з попереднім тижнем. Відтак, за тиждень з 3 до 9 жовтня на Хмельниччині коронавірусну хворобу діагностували у 1990 осіб, що на 628 менше, ніж тижнем раніше. Захворіли 218 дітей (на 70 менше). До закладів охорони здоров`я Хмельницької області із COVID-19 минулого тижня госпіталізували на півсотні менше громадян, ніж тижнем раніше – 227 проти 278. Одужали 2409 осіб.

     У порівнянні з попереднім тижнем, більш як вдвічі зменшилась і кількість летальних випадків, спричинених ускладненнями через COVID-19 – з 19 до 8.

Що ж до ситуації у Ярмолинецькій громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіли 26 осіб, а одужали — 29осіб.

     Попри покращення ситуації із захворюваністю на COVID-19, головний державний санітарний лікар області Микола Габрикевич рекомендує не нехтувати правилами особистої безпеки й дотримуватись протиепідемічних заходів: соціальної дистанції, одягати маски у місцях масового перебування людей та громадському транспорті, регулярно мити руки та використовувати антисептичні засоби. Якщо ви – здорові та перебуваєте в безпеці, за першої ж нагоди варто вакцинуватися від коронавірусної хвороби. Адже щеплення є найбільш дієвим захистом від COVID-19. Саме у такий спосіб можна уникнути важкого перебігу хвороби та летальних наслідків. Зверніться до сімейного лікаря та вакцинуйтеся!

 

 Завідувач                                                                                                        Пронак П. А.      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь