Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася публічна онлайн-презентація інвестиційного паспорта Ярмолинецької громади

Дата: 25.10.2022 10:05
Кількість переглядів: 484

     24 жовтня 2022 року відбулася публічна презентація інвестиційного паспорта Ярмолинецької громади, в якій взяли участь понад 30 учасників з усієї України, зокрема з Хмельницької, Харківської, Львівської та інших областей. 

     Серед учасників – підприємці, громадські організації, агенції, представники органів місцевого самоврядування. Ця подія стала можливою завдяки підтримці Програми «U-LEAD з Європою» та Громадській організації «Клуб ділових людей Україна» в рамках ініціативи «Громада, дружня до бізнесу». Мета події – зміцнити співпрацю між бізнесом та громадою шляхом презентації та обговорення інвестиційних можливостей.

     «Важкий час ми зараз переживаємо. Але маємо перемагати, відбудовувати і розвиватися. Ярмолинецька громада має досить високий потенціал для розвитку. Розвинений аграрний сектор, достатній ресурсно-сировинний потенціал, налагоджена транспортна та інженерна інфраструктура, значна кількість суб’єктів господарювання, наявність інвестиційних об’єктів, трудових ресурсів на ринку праці, – усе це та інше створюють необхідні умови для вкладення інвестицій в економіку громади», – зазначив заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський.

     Під час обговорення інвестиційного паспорта Ярмолинецької громади йшлося про залучення не лише великого іноземного інвестора, а в першу чергу про підприємців з обласних міст, про підприємців, які уже живуть в громаді і можуть відкрити новий бізнес або розширити вже наявний.

    Паспорт громади постійно буде оновлюватися, будуть додаватися інвестиційні об'єкти, як приватної, так і комунальної форми власності.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень