Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лідери учнівського самоврядування Ярмолинеччини продовжують роботу

Дата: 01.11.2022 14:08
Кількість переглядів: 118

     26 жовтня у приміщенні Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання школи «Лідер». Координатор школи Ірина Шуверткова, визначаючи основні завдання на новий навчальний рік, зосередила увагу на заходах із формування національно-патріотичних почуттів у юного покоління, подякувала молоді за участь у волонтерських акціях. 

      Учениці Соколівського ЗЗСО Анна Дражниця та Анна Кордаш ознайомили присутніх із проведеними заходами на тему: «Формування національно-патріотичної компетенції підростаючого покоління». 

     У школі є традиція організовувати зустрічі із цікавими людьми. Цього разу поспілкуватися з молоддю завітав український військовослужбовець, старший лейтенант ЗСУ, Герой України уродженець с. Соколівки Дмитро Чавалах. Він розповів про свій бойовий шлях та поділився власним баченням того, якою має бути Україна і яким чином можуть розвивати нашу державу молоді люди. Директорка Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості Марина Краснопортко вручила захисникові Подяку за його активну громадську позицію і вклад у національно-патріотичне виховання молоді. 

    З гарними словами побажань до лідерів звернулася голова учнівського самоврядування попередніх років Софія Карпова.

    Соціальний педагог Ярмолинецького ЗЗСО  І-ІІІ ступенів № 2 Ольга Косяченко провела для присутніх тренінгове заняття «Тренуємо стресостійкість». 

    Бажаємо лідерам учнівського самоврядування Ярмолинеччини віри в себе і свою країну! Хай вашими добрими справами розквітає наш край і Україна!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень