Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У п’ятницю, 4 листопада, в Ярмолинецькій громаді привітали працівників соціальної сфери

Дата: 04.11.2022 08:29
Кількість переглядів: 153

     В Україні День працівника соціальної сфери відзначають у першу неділю листопада. Останній місяць осені навіває задуму й тужливий настрій, у цю пору особливо цінуєш лагідне сонячне проміння, душевну розмову й аромат та барви квітів – усе те, що зігріває та розраджує. Символічно, що професійне свято працівників, які допомагають людям долати кризові ситуації, полегшують біль і страждання, спонукають до добрих справ, припадає саме на цей час. 

     На урочистому зібранні з нагоди свята від імені Ярмолинецької селищної ради та її голови Андрія Шутяка соціальних працівників громади привітав заступник селищного голови Іван Березовський. 

     Приємною несподіванкою стала присутність на урочистостях помічниці народного депутата Олександра Гереги, депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко. У зверненні до присутніх у залі Уляна Юріївна наголосила на тому, що у воєнний час соціальні працівники взяли на себе вкрай непросту роботу з підтримки тисяч внутрішньо переміщених осіб, а також міцно тримають волонтерський фронт. Доземний уклін вам!

     Квіти, посмішки, почесні грамоти та відзнаки, символічні подарунки і, звичайно, фото на згадку. Усе це сьогодні для вас, дорогі працівники соціальної сфери Ярмолинецької громади, з вдячністю за ваш високий професіоналізм та чуйність!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень