Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми Ярмолинецької селищної ради від 14 грудня 2022 року

Дата: 15.12.2022 11:08
Кількість переглядів: 450

 

     Запобігання насильству – пріоритетний напрямок роботи усіх відповідальних служб та органів. Адже кожен такий випадок – це незворотний досвід людини, який завжди впливатиме на її життя. На цьому наголосив заступник селищного голови, голова Координаційної ради Іван Березовський під час засідання. Саме тому інформаційно-роз’яснювальна робота з громадянами, в тому числі з наймолодшими, має стати тим важелем, який дозволить сформувати в суспільстві нульову толерантність до насильства в сім’ї, дискримінації людини за будь-якою ознакою, а також навчить розрізняти небезпечні ситуації, що можуть призвести до потрапляння в ситуацію з торгівлею людьми.

     До участі в засіданні були запрошені представники профільних структурних підрозділів селищної ради, відділення поліції №3 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області, Ярмолинецького відділу Хмельницької окружної прокуратури, Ярмолинецької філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

    У ході роботи учасники засідання обговорили стан виконання в громаді двох ключових нормативних актів в сфері протидії насильству та торгівлі людьми:
•    Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»;
•    Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

    Крім того заслухано інформацію про заходи, що проводилися в громаді в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
Також члени Коррдинаційної ради розглянули документи для подання клопотання про присвоєння почесного звання "Мати- Героїня" Тритяк Олені Володимирівні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень