Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Благодійний концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь на підтримку військовослужбовців

Дата: 15.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 135

 

З благодійними концертами Олена Білоконь відвідала вже дев’ять областей України і знає, наскільки важливими для військових є такі хвилини відпочинку, розради, мистецтва та спілкування. Публіка у залі дарувала свої оплески, підхоплювала пісні. І навіть прозвучало прохання виконати пісню на замовлення з репертуару артистки – усе було наживо, тож Олена заспівала пісню, яку попросив воїн, хоч її у програмі виступу попередньо не було.

🎼Концерт розпочався з пісенної «Молитви за Україну», під час якої глядачі звелися і слухали стоячи. Пісні артистки – про те, що зараз на серці в кожного українця: про віру і підтримку хлопців і дівчат, які боронять Україну, молитву за їхнє повернення додому живими і з перемогою. А також про те, що не здатна затьмарити жодна війна, – любов, родину, радість жити і творити. Та все ж у Олени Білоконь є пісні, які вона за своїм глибинним відчуттям від початку повномасштабного наступу російських військ на Україну не виконує, виняток лише для військових. 

Особливого звучання пісенному вечору додали заслужені артисти України брати Вадим та Євген Гжегожевські. Вони виконували як власні дуетні пісні, так і спільну композицію з Оленою Білоконь.

🧡Випробування війною в жодному разі не повинно змушувати людей мистецтва замикати свої таланти. Навпаки, їх треба розкривати для свого народу, підтримки його духу і єднання.

Дякуємо меценатам заходу ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» та особисто директору Івану Кирилюку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь