Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Облаштували укриття у Ярмолинецькому центрі розвитку дитини «Калинка»

Дата: 16.01.2023 16:46
Кількість переглядів: 206

У Ярмолинецькому центрі розвитку дитини «Калинка» із жовтня 2022 року велися роботи з облаштування укриття на випадок повітряної тривоги. Усі роботи й придбання необхідних меблів було профінансовано з місцевого бюджету Ярмолинецької громади.

І от сьогодні, 13 січня, у заклад завітали гості, адже відкриття просторого, комфортного, сучасного і головне безпечного простору для захисту малечі від загроз війни – подія радісна.

На відкриття завітали Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк, заступники селищного голови Денис Головко та Іван Березовський, секретар селищної ради Алла Садлій, начальниця відділу освіти Руслана Гаврилюк й керівники інших структурних підрозділів. А також представники депутатського корпусу Ярмолинецької селищної ради. Від Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області на заході був присутнім Віктор Посікера. Приміщення укриття освятив благочинний Ярмолинецького округу ПЦУ о. Миколай Ковалик.

Після загострення на фронті у лютому 2022 року свої двері для маленьких відвідувачів заклад відчинив лише кілька днів тому. Але захисне укриття, яке з турботою і любов’ю для них облаштували, діти вже полюбили. Тут їм безпечно і цікаво. Сьогодні вони тут навіть заколядували для гостей!

Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк подякував усім, хто посприяв тому, аби дитячий садок знову наповнився голосами і сміхом малечі – колективу «Калинки», депутатському корпусу селищної ради, який одностайно підтримав виділення коштів на облаштування укриття, майстрам, батькам вихованців. Андрій Васильович висловив побажання, щоб діти тут бавилися просто так, а усі тривоги хай оминають їх стороною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень