Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

ЯРМОЛИНЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ЯРМОЛИНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.02.2023 08:44
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

На підставі рішення виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради від 26.01.2023 року №5  «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Ярмолинецької селищної територіальної громади».

На підставі ст.ст.30, 40, 52, 53, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  п. «е» ч.1 ст.16, ч.3 ст.351 Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», з метою забезпечення повного та якісного задоволення потреб населення в підтриманні належного санітарного стану території, підвищення рівня обслуговування населення та визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів, який може забезпечити виконання даних обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання в межах Ярмолинецької селищної територіальної громади.

Місце і час проведення конкурсу: приміщення Ярмолинецької селищної ради, площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницької області, «06» березня  2023 року о 10:00 год., кабінет заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитись з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: головний спеціаліст відділу комунальної власності. містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради Ткачук Оксана Анатоліївна, тел. (03853) 2-13-70.

Місце отримання конкурсної документації: Ярмолинецька селищна рада Хмельницький район, Хмельницької області, смт. Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець, 1. 

Учасниками конкурсу можуть бути суб`єкти господарювання: установчими документами    яких    передбачено    провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами; які можуть забезпечити  виконання  обов'язків,  визначених  у
частині  другій  статті  8 Закону України "Про житлово-комунальні послуги". Кількість учасників конкурсу не обмежується.

Кваліфікаційні вимоги: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Для участі у конкурсі його учасники подають оригінали та (або) засвідчені в установленому законодавством порядку копії таких документів:

- балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній

період;

- довідки відповідних  органів  державної  податкової  служби і

Пенсійного   фонду    України    про    відсутність    (наявність)
заборгованості  за  податковими  зобов'язаннями  та  платежами  до Пенсійного фонду України;

- документа, що  містить  інформацію  про  технічний  потенціал

суб'єкта    господарювання    (кількість   спеціально   обладнаних
транспортних  засобів,  які  перебувають   на   балансі   суб'єкта
господарювання,  наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

- документа, що містить відомості про обсяги надання послуг  із

збирання  та  перевезення  твердих,  великогабаритних,  ремонтних, рідких побутових відходів за останній рік;

- технічних паспортів  на  спеціально   обладнані   транспортні

засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

-довідки-характеристики спеціально   обладнаних   транспортних засобів:     тип,    вантажопідйомність,    наявність    пристроїв автоматизованого   геоінформаційного   контролю    та    супроводу перевезення побутових відходів,  реєстраційний номер, найменування організації,  якій  належать  спеціально   обладнані   транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

- довідки про  забезпечення  створення умов для щоденного миття спеціально  обладнаних  транспортних  засобів,  їх паркування та технічного обслуговування;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- документа, що  містить  відомості про досвід роботи з надання

послуг з вивезення побутових відходів;

- документа, що  містить  інформацію  про  кількість  відходів,

залучених   учасником   до   повторного   використання;  кількість відходів,  які використовуються як  вторинна  сировина;  кількість відходів, які відправляються на захоронення, тощо;

- інших документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і  містять  відомості  про  його  здатність  надавати  послуги з вивезення  побутових  відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність  диспетчерської  служби  тощо)  належного рівня якості.

Примітки:

а) у разі необхідності організатор  конкурсу  має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

б) у разі відмови учасника надати таке підтвердження чи одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам, встановленим в цій конкурсній документації, або факту  надання  у конкурсній пропозиції будь-якої недостовірної інформації організатор  конкурсу  відхиляє конкурсну пропозицію цього Учасника, визначає переможця  конкурсу  серед тих Учасників, які залишились.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

- місце: площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницький район, Хмельницької області, спосіб: особисто або поштою, кабінет 214.

- кінцевий строк: « 03 » березня 2023 року до 17:00 год.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Додаткова інформація щодо конкурсної документації за телефоном (03853) 2-13-70. кабінет 214, e-mail: info@yarmolynetska-gromada.gov.ua

Місце і час проведення конкурсу та розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:  приміщення Ярмолинецької селищної ради, площа 600-річчя Ярмолинець, 1 смт Ярмолинці, Хмельницький район, Хмельницької області,  «06 » березня 2023 року о 10:00 год, в кабінеті заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

                                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь