Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання школи «Лідер»

Дата: 03.02.2023 09:49
Кількість переглядів: 231

2 лютого у приміщенні Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання школи «Лідер» Ярмолинецької селищної ради.

Діяльність школи спрямована на самореалізацію та саморозвиток її учнів,  формування вміння самостійно вирішувати питання, ухвалювати рішення, творчо розвиватися.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор закладу Марина Краснопортко. Далі координатор школи Ірина Шуверткова ознайомила лідерів учнівського самоврядування з планом роботи на 2023 рік. Після чого відбулося спілкування старшокласників із запрошеними гостями на важливі й цікаві для молоді теми.

Старший інспектор ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції Аліна Вересюк розповіла присутнім про безпеку життєдіяльності в умовах воєнного стану, звернула увагу на поведінку під час комендантської години. А ще закликала бути обережними під час спілкування з незнайомими людьми – щоб вберегтися від зловмисників, які вигадують все нові шахрайські схеми.

 Лікар-нарколог Ярмолинецької багатопрофільної лікарні Ольга Баблонюк поспілкувалася з молоддю про правильне харчування й запобігання шкідливим звичкам.

Сучасний світ професій – до обговорення на таку тему старшокласників запросила консультант роботодавця Ярмолинецького відділу Хмельницької філії обласного центру зайнятості Валентина Кравцова.

На завершення заходу між гостями та лідерами відбувся діалог у невимушеній атмосфері з чаєм та смаколиками.             

Матеріал підготувала Ірина ШУВЕРТКОВА, методист Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості, координатор школи «Лідер»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень