Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ярмолинецька селищна рада оголошує конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Ярмолинецької селищної територіальної громади

Дата: 16.03.2023 13:35
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

На виконання рішення  виконавчого комітету  Ярмолинецької селищної ради від 07.03.2023 №7  оголошується конкурс на визначення управителя багатоквартирного  житлового будинку  на території Ярмолинецької селищної ради.

Місце, час проведення конкурсу: 32100 смт Ярмолинці, пл.600-річчя Ярмолинець,1, Ярмолинецька селищна рада,  кабінет начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою 17 квітня 2023 року о 14.00 год.

Відповідальний за проведення конкурсу Шургай Петро Петрович- начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою тел. (03853) 2-13-70. Детально ознайомитись з умовами конкурсу та отримати конкурсну документацію учасники можуть в приміщенні Ярмолинецької селищної ради за адресою: 32100 смт Ярмолинці, пл..600-річчя Ярмолинець,1, Ярмолинецька селищна рада,  кабінет начальника відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень