Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У третю неділю березня вітаємо із професійним святом комунальників та побутовиків!

Дата: 17.03.2023 08:58
Кількість переглядів: 122

     Цього року День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 19 березня. Досить символічно, в Україні це свято відзначають саме навесні, у пору оновлення і розквіту. Адже належне побутове обслуговування населення та надання якісних комунальних послуг є одними з визначальних умов добробуту людей, а відтак їхнього гарного настрою і самопочуття.

    У п’ятницю напередодні свята секретар селищної ради Алла Садлій, заступник селищного голови Іван Березовський та начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради Петро Шургай привітали зі святом працівників таких підприємств громади:

  • КП «Благоустрій»
  • КП «Комунальник – 2011»
  • КП «Теплокомуненерго»

    Сердечні вітання з нагоди свята адресуємо також всьому колективу відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Ярмолинецької селищної ради!

    Ваш робочий день починається на світанку, інколи доводиться працювати вночі, а буває, і цілодобово. Дякуємо вам, наші любі трудівники та спеціалісти, за те, що з готовністю приймаєте усі виклики, які підносить життя. Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, достатку і мирного неба у вільній Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень