Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На Ярмолинеччині попрощалися із загиблим воїном Мар’яном Григор’євим

Дата: 27.03.2023 15:33
Кількість переглядів: 244

Вранці 24 березня над центральною площею селища Ярмолинець знову розносилося тужливе «Пливе кача…». Громада прощалася із загиблим у російсько-українській війні захисником Мар’яном Григор’євим. Сотні людей прийшли, аби вилити скорботу і біль за молодим Героєм у спільній молитві і з військовими почестями провести його в останню путь.

Мар’ян був наймолодшою дитиною в родині, мав старших сестру та брата. Свої перші кроки хлопчик робив на Дунаєвеччині у селі Малий Карабчіїв, де народився 28 грудня 2001 року. Та вже зовсім скоро родина оселилася у с. Соснівці, що на території нинішньої Ярмолинецької громади. Тут Мар’ян пішов у школу. Невдовзі заклад зачинили і хлопець продовжив навчання у сусідньому селі Косогірці, а завершував 11-річку в Савинецькій школі.

Здобувати професійну освіту юнак пішов у Хмельницький професійний ліцей № 8. Працював на різних роботах – у місті Хмельницькому, в Чернівецькій області. Робив усе по господарству вдома у с. Соснівці.

На початку лютого 2023 року Мар’ян був призваний на військову службу. Пройшов відповідне навчання. А далі – служба у Десантно-штурмових військах Збройних сил України. Обіймав посаду старшого стрільця.

Донецький напрямок. Тут тривають найзапекліші бої на фронті. Звідти 20 березня надійшла трагічна звістка про загибель нашого земляка воїна Мар’яна Григор’єва. Захисникові було 21…

Він дуже любив життя. Так розповідають про Мар’яна його рідні. Та коли довелося стати на захист країни перед лицем смертельної небезпеки, він це зробив без вагань. Щоб зберегти Україну і щоб тут було вільне життя, в якому для кожного Героя знайдеться місце в наших серцях.

Поховали загиблого воїна на кладовищі у селі Соснівці. Співчуття рідним і близьким. Доземний уклін матері, яка виростила сина рішучим та мужнім, готовим до останнього боронити мир на своїй землі. Хай Господь дає сили пережити важку втрату.

Царство Небесне воїну Мар’яну.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь