Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фінал обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ярмолинецької селищної ради

Дата: 25.04.2023 09:35
Кількість переглядів: 207

«Хай розквітне Україна!» – під такою назвою 20 квітня в Ярмолинцях пройшов фінал обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ярмолинецької селищної ради.

Перша частина заходу – відкриття огляду-конкурсу й власне огляд виставки декоративно-ужиткового мистецтва – проходила на базі Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості.

На захід були запрошені начальниця відділу освіти Ярмолинецької селищної ради Руслана Гаврилюк, начальниця відділу культури, туризму та релігії Ірина Бойко, директор та представники Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді – Михайло Маринюк, Наталія Жолобок, Інна Стельмах, Олеся Пасічник.

Для присутніх було продемонстровано 16 майстер-класів у різноманітних оригінальних техніках. Також було оформлено фотозону й представлено неймовірну мапу України, виконану в техніках художньої вишивки, живопису і японського мистецтва кінгусайга із використанням комп'ютерних технологій.

Урочистості з нагоди фіналу огляду-конкурсі проходили в актовій залі Будинку творчості. Тут також розмістили столи та стенди з експозицію виставки – понад півтори сотні робіт у 22 техніках. Ведучими заходу були чарівні дівчата Анна Шумович та Крістіна Розгонюк.

 Далі свято продовжилося обласним оглядом-конкурсом художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Ярмолинецької селищної ради у залі Ярмолинецької дитячої школи мистецтв. Захід провели Павло Сторожук і Артем Мельничук.

На розгляд журі було запропоновано 18 номерів художньої самодіяльності, представлених вихованцями таких освітніх закладів громади:

  • Ярмолинецький Будинок дитячої та юнацької творчості,
  • Ярмолинецька дитяча школа мистецтв;
  • Ярмолинецький ЗЗСО ІІІІ ст. № 1;
  • Ярмолинецький ЗЗСО ІІІІ ст. № 2;
  • Правдівський ЗЗСО ІІІІ ст. імені Лохвицького П.Т;
  • Шарівський ЗЗСО;
  • Сутковецький ЗЗСО ІІІІ ст. імені Романа Лабаня;
  • Соколівський ЗЗСО.

Це були номери вокальні, інструментальні, хореографічні, літературно-хореографічні, театральні, художнє читання.

Захід відбувся на високому організаційному рівні. Пишаємося нашими талановитими дітьми і бажаємо радості від творчості й віри у власні сили! Ви – найкращі!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь