Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круті Броди

Дата: 30.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

В щиті, перетятому хвилясто золотим і лазуровим, виходить срібна кам’яна гора з срібною мурованною аркою, в чорному отворі якої срібний смолоскип із червоним полум’ям із золотою облямівкою, поставлений в стовп. В золотій частині арка супроводжується в главі чорною лебединою пір’їною в стовп, і чотирма зеленими дубовими листками в стовп, по два з кожної сторони в правий і лівий перев’язи. Щит вписаний в золотий декоративний картуш і увінчаний золотою сільською короною. Унизу картуша напис "КРУТІ БРОДИ".

Квадратне полотнище розділене хвилясто горизонтально на дві рівновеликі частини – жовту і синю. З нижнього пруга виходить біла кам’яна гора з білою мурованою аркою, в чорному отворі якої білий вертикальний смолоскип із червоним полум’ям із жовтою облямівкою. На верхній частині над горою чорна вертикальна лебедина пір’їна, від гори до верхніх кутів відходять діагонально по два зелених вертикальних дубових листки.

Хвилястий поділ означає річку Ушицю, срібна гора – гористу місцевість, арка зі смолоскимпом означають видобування фосфатів і гальки, лебедина пір’’їна означає частину села «Лебідь», дубові листки означають велику кількість цих дерев біля села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень