Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Нове Село

Дата: 30.05.2023 16:03
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

У щиті, розтятому срібним і червоним, два птахи Фенікс, обернені один до одного, змінних з полями тинктур, і розтяте червоним і срібним полум’я. В лазуровій главі срібна стріла. База, розтята червоним і срібним, ламана в п’ять зламів. Щит вписаний в золотий декоративний картуш і увінчаний золотою сільською короною. Унизу картуша напис "НОВЕ СЕЛО".

Квадратне полотнище розділене горизонтально у співвідношенні 1:5. Верхня смуга синя; нижня розділена вертикально на рівновеликі білу древкову і вільну червону частини. На верхній смузі біла стріла, обернена до древка. З нижнього пруга виходять три трикутники висотою в 5/24 від висоти прапора, на древковій частині червоний, на вільній частині білий, середній розділений вертикально на червону і білу половини. З вершини середнього трикутника до крайніх точок перетину верхніх смуг виходить розділена вертикально V-подібна фігура, з якої угору виходить трикутник висотою 5/24 від висоти прапора, на древковій частині червона, на вільній частині біла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь