Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Шарівка

Дата: 30.05.2023 16:07
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Щит перетятий. На першій лазуровій частині золотий круг із червоним малюнком із чотирьох трипільських безконечників. На другій частині, мурованій чорним на срібні і золоті прямокутники, червона восьмипроменева зірка. Щит вписаний у золотий декоративний картуш і увінчаний червоною мурованою короною. Унизу картуша напис "ШАРІВКА" і дата "1431".

Трипільський візерунок – символ давньої історії заселення цих місць; круг водночас натякає на назву поселення. Мурована нижня частина – символ замку, що існував в селі; зірка – символ Богородиці – на мурованій частині означає оборонну Покровську церкву. Зміна срібних і золотих прямокутників – натяк на герб "Вчеле" роду Претвичів.

Квадратне полотнище поділене горизонтально на дві рівновеликі частини – верхню синю і нижню, муровану чорним на білі і жовті прямокутники. На верхній частині жовтий круг із червоним малюнком із чотирьох трипільських безконечників, на нижній червона восьмипроменева зірка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь