Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогоднішній червневий літній день для жителів Ярмолинецької громади знову покрився сумом скорботи. Земляки проводжали у Вічність загиблого воїна Беха Володимира Миколайовича, 1972 року народження, жителя села Сутківці.

Дата: 21.06.2023 15:55
Кількість переглядів: 135

   Захищати рідну землю вважав за обов’язок. Сьогоднішній червневий літній день для жителів Ярмолинецької громади знову покрився сумом скорботи. Земляки проводжали у Вічність загиблого воїна Беха Володимира Миколайовича, 1972 року народження, жителя села Сутківці.

   У рідному селі Володимира добре знають, бо тут зростав, навчався у місцевій школі. Після закінчення 8 класів здобув професію електрика у Кутковецькому профтехзакладі (Чемеровецький район). Працював за спеціальністю у сільгосппідприємстві рідного села. Пізніше трудився водієм, свого часу їздив на заробітки.

   Електрик і водій – дві царини, які стали основними напрямками його праці. А це тісний контакт з людьми, живе спілкування, бо його допомоги, його вмілих рук ой, як потребували і в рідному селі, і за його межами. При цьому, як людина, Володимир був надзвичайно добрим, нікому не відмовив у допомозі. Сусіди та односельчани відзначають головну його рису – щирість та сердечне тепло, яке він віддавав людям.

   Зростаючи у простій сільській сім’ї, де батьки трудились на землі, і сам умів багато чого робити, бо з дитинства допомагав родині. Таким він залишався завжди – відкритим, простим, готовим допомогти сусідові, другові, односельцям, рідній країні. Бо коли постала загроза для рідної землі із боку сусідньої країни-агресора – росії, Володимир виявив готовність захищати Україну.

   Він був призваний до лав Збройних Сил України. Служив у складі 2 механізованого батальйону у званні молодшого сержанта. Перебував на складних напрямках. А 15 червня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в  районі населеного пункту Лиман Перший (Харківщина) воїн загинув.

   Повернувся назавжди до рідного села, омитого рясним літнім дощем, немов сльозами з неба, син землі, яка наділила його силою, відвагою, роботящими руками. Невинно убитого воїна Володимира поховали із усіма військовими почестями. Чин похорону в садибі Героя у Сутківцях та прощальної панахиди на центральній площі селища Ярмолинці звершили священники ПЦУ Ярмолинеччини під очільництвом о.Миколая (Ковалика).

   Море квітів лягли на домовину як шана земляків за жертовний подвиг в ім’я України, її майбутнього.

   Щирі співчуття рідним та близьким Володимира, низький уклін матері… Хай підтримка друзів, односельчан, родичів та усіх небайдужих людей, які поділяють із Вами біль втрати, полегшить Ваше невимовне горе. А полеглому за Україну воїну Володимиру нехай Господь дарує Царство Небесне та Вічну Пам'ять.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь