Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське слухання

Дата: 20.07.2023 09:27
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Ярмолинецька селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення з питання перейменування Новосільського закладу загальної середньої освіти I-III ступені, та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Ярмолинецька селищна рада.

Громадське обговорення проводиться Ярмолинецькою селищною радою відповідно  до статті 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», рішення виконавчого комітету Ярмолинецької  селищної ради від 11.07.2023 року № 14  «Про призначення громадського обговоренняз питання перейменування Новосільського закладу загальної середньої освітиI-III ступенів», та з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, проявлених у захисті міст під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України

 

До перейменування  пропонується Новосільський заклад загальної

середньої освіти I-III ступенівна Новосільського заклад загальної

середньої освіти I-III ступенів ім. Андрія Бахтова.

 

Строк проведення заходів з громадського обговорення — два місяці з дати публікації інформаційного повідомлення на офіційному сайті селищної ради та в  газеті «Вперед».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи (найменування, місцезнаходження – для юридичної особи), яка їх подає протягом 60 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на наступну адресу: info@yarmolynetska-gromada.gov.ua або у письмовій формі на адресу: смт. Ярмолинці, площа 600-річчя Ярмолинець 1.

Дата проведення – 26 вересня 2023 року, час проведення - 10.00 год., місце проведення – приміщення зали засідань інклюзивно-ресурсного центру Ярмолинецької селищної ради за адресою: смт. Ярмолинці, вул. Центральна, 14.

Відповідальний за проведення громадських слухань -  Ю.Стахова (керуючий справами (секретар) виконавчого комітету), Б.Лис (начальник загального відділу Ярмолинецької селищної ради).

 Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Ярмолинецької  селищної ради та газеті «Вперед».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь