Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Дата: 26.07.2023 13:23
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

 

Фото без опису 0253-2-15-81                                                                     Фото без описуjarmol_prok@ukr.net

26 липня   2023 року

 

До комунальної власності Ярмолинецької територіальної громади передано безхазяйне нерухоме майно -  комплекс гідротехнічних  споруд ставу вартістю понад 300 тис грн

 

     Рішенням Ярмолинецького районного суду задоволено заяву окружної прокуратури в інтересах держави в особі Ярмолинецької селищної ради про передачу безхазяйного нерухомого майна, -  комплексу гідротехнічних  споруд ставу у комунальну власність Ярмолинецької селищної ради,  вартість якої   становить  понад 300 тис грн.

     Так, Хмельницькою окружною прокуратурою з метою встановлення наявності підстав для представництва інтересів держави в суді вивчено стан виконання органами місцевого самоврядування заходів щодо оформлення у комунальну власність безхазяйного майна.

     В ході вивчення встановлено наявність на території Ярмолинецької селищної ради безхазяйного майна у виді комплексу гідротехнічних споруд (греблі,  розташованої  на земельній ділянці).

      Зазначене майно виявлено у 2013 році, проте його оформлення у комунальну власність громади до теперішнього часу в повному обсязі   не було проведено.

     Зважаючи на те, що вищезазначене безхазяйне нерухоме майно взято на облік і з моменту взяття на облік сплинув  один рік,  комплекс гідротехнічних споруд  ставу, розташованого на території Ярмолинецької селищної ради за межами  населеного пункту смт  Ярмолинці, на земельній ділянці площею     0,98 га має бути переданий  у комунальну власність Ярмолинецької селищної ради.

     Рішенням Ярмолинецького районного суду заяву окружної прокуратури задоволено.

 

Прокурор Ярмолинецького відділу

Хмельницької окружної прокуратури                                                  Ірина АНАНЬЄВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь