Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

Взаємодія поліції з органами місцевого самоврядування

Дата: 31.07.2023 08:57
Кількість переглядів: 303

20 липня у залі Ярмолинецького інклюзивно-ресурсного центру відбулася зустріч представників органів місцевого самоврядування громади із поліцейськими Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Участь у заході взяли заступник Ярмолинецького селищного голови Березовський Іван Іванович, начальник Управління головної інспекції ГУНП в Хмельницькій області полковник поліції Кузьмін Петро Петрович, старший інспектор з особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України, полковник поліції Когунь Андрій Миколайович, т.в.о. начальника відділення поліції № 3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області майор поліції Соломон Андрій Ілліч, дільничні офіцери поліції місцевого підрозділу поліції, депутати селищної ради, жителі громади.

Метою зустрічі є покращення службової діяльності, налагодження більш тісної комунікації та відкритості, партнерських відносин між громадянами та поліцією, обговорення проблемних чи інших питань, які виникають у службовій діяльності працівників місцевого підрозділу поліції.

Одним з ключових  питань, які обговорювались у ході зустрічі, стало започаткування проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейський офіцер громади не лише працюватиме на території громади, але й житиме там та звітуватиме перед керівництвом і перед самою громадою. Натомість громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи, зокрема мова йде про придбання автівки, яка необхідна для мобільності та швидкого реагування поліцейського.

Впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» – це черговий крок у реформуванні Національної поліції, зауважив полковник поліції Петро КУЗЬМІН.

Також йшла мова про впровадження у підрозділі поліції системи Custody Records. Це система запобігання порушенню прав людини в ізоляторах тимчасового тримання та відділах поліції шляхом електронної фіксації дій, що відбуваються із затриманими особами. Вона активно впроваджується в Україні з 2016 року, – повідомив полковник поліції Андрій КОГУНЬ.

Заступник селищного голови Іван БЕРЕЗОВСЬКИЙ подякував поліцейським відділення поліції № 3 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області за тісну співпрацю, якісне виконання службових обовʼязків, забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території громади.

Керівництво громади та представники депутатського корпусу Ярмолинецької селищної ради підтвердили готовність сприяти впровадженню новацій, зокрема проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь