Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Видатки під час війни

Дата: 14.08.2023 11:25
Кількість переглядів: 132

Фото без опису


▪️У кровопролитній війні з росією, на жаль, втрачаємо Героїв, які стали на захист Батьківщини. За злагодженої роботи виконавчого комітету, депутатського корпусу та апарату Ярмолинецької селищної ради з місцевого бюджету громади на поховання загиблих військовослужбовців згідно з Програмою «Соціального захисту військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні, учасників антитерористичної операції та учасників операції Об’єднаних сил, бійців-добровольців антитерористичної операції – жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2022-2025 роки» за період  2022 року та І півріччя 2023 року було спрямовано 237 тис. гривень.

▪️Згідно з Програмою підтримки шостого відділу Хмельницького РТЦК та СП, військових частин Збройних сил України на 2022-2025 роки, за період 2022 року та І півріччя 2023 року з місцевого бюджету Ярмолинецької громади було спрямовано 52 млн гривень.

▪️Крім того, за відповідним рішенням Хмельницької обласної військової адміністрації у липні 2023 року Ярмолинецька громада долучилася до збору коштів на відбудову селища Високопілля Херсонської області, яке зазнало значних руйнувань внаслідок обстрілів російськими окупантами. Допомога з місцевого бюджету Ярмолинецької громади Високопільській селищній громаді Херсонської області склала 10 млн гривень.

▪️У 2023 році Ярмолинецька громада має сплатити з місцевого бюджету 111 млн грн реверсної дотації в державний бюджет, тобто ця сума буде вилучена з бюджету громади і передана у державний бюджет.

▪️Працівники апарату селищної ради також на постійній основі долучаються до збору коштів на підтримку Збройних сил України і волонтерів, які тримають зв'язок із бійцями на передовій. Усього за період з 2022 р. по I півріччя 2023 р. було зібрано і передано грошову допомогу на загальну суму 305 тис. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь