Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Ярмолинецькій громаді відкрили перший Клас безпеки

Дата: 04.09.2023 13:48
Кількість переглядів: 74

     1 вересня на базі Жилинецької гімназії відкрили перший у Ярмолинецькій громаді Клас безпеки. Він також став першим таким класом на Хмельниччині, відкритим у сільській місцевості.

   На урочисту подію завітали заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський, начальниця відділу освіти Руслана Гаврилюк, заступник начальника Хмельницького районного управління ДСНС Олександр Підлісний.

     Звертаючись до присутніх на відкритті – гостей, працівників освітнього закладу, учнів та їхніх батьків, – директорка гімназії Людмила Урбан підкреслила важливість в умовах сьогодення безпекових навчальних осередків. Усі роботи з облаштування Класу безпеки було профінансовано з місцевого бюджету громади. Ярмолинецька селищна рада, відділ освіти та депутатський корпус максимально сприяли у вирішенні всіх поточних питань.

     Від імені Ярмолинецької селищної ради та її голови Андрія Шутяка з початком нового навчального року учнів та педагогів закладу привітав заступник селищного голови Іван Березовський, побажав їм цікавого, комфортного і мирного навчання. Цьогоріч у гімназії навчатимуться 82 учні. Поруч знаходиться дошкільний заклад, який відвідуватимуть 19 вихованців.

     Загалом до нового навчального року Жилинецька гімназія підійшла оновленою і з новаціями. За рахунок коштів з місцевого бюджету громади здійснено капітальний ремонт даху, облаштовано нову огорожу, придбано сучасне оснащення для кабінетів, створено Клас безпеки.

     «Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Засвоєння нових знань відбувається в ігровому форматі з повним зануренням дітей у процес навчання. Заняття проводять педагоги і рятувальники ДСНС.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь