Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День танкових військ

Дата: 12.09.2023 10:02
Кількість переглядів: 121

Українські танкісти з перших днів російсько-української війни ведуть важкі, запеклі бої з ворогом. Упевнено й непохитно стоять на шляху російського агресора. Даючи відсіч ворогові, щоденно проявляють героїзм, відвагу і непереможний характер.

Напередодні професійного свята танкових військ, яке відзначають 14 вересня, в Ярмолинецькій громаді привітали особовий склад 3 окремої танкової Залізної бригади з їхнім професійним святом. В урочистостях взяв участь заступник селищного голови Іван Березовський. Іван Іванович від імені Ярмолинецької селищної ради та її голови Андрія Шутяка подякував воїнам за захист України. А також наголосив на тому, що в нашій пам’яті всі воїни-танкісти, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави, вічна їм слава. Після чого Іван Іванович вручив бійцям Грамоти Ярмолинецької селищної ради «За особисту відвагу, невтомний захист свого народу, відданість бойовим побратимам і приклад для наслідування підростаючому поколінню, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності України та з нагоди Дня танкістів». Ці відзнаки – вияв нашої вдячності мужнім воїнам, яким ми завдячуємо спокоєм та життям у мирних містах і селах.

Вітаємо із професійним святом воїнів-танкістів, які є ударним кулаком українського війська. Зичимо надійної броні, здоров’я, витримки і української Перемоги!

Слава українським танкістам! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь