Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний молитовний сніданок

Дата: 05.10.2023 11:17
Кількість переглядів: 184

1 жовтня в Україні відзначають державне свято День захисників і захисниць. Цьогоріч воно збіглося з таким по-справжньому всенародним святом, як День вчителя, адже це свято всіх поколінь, спільне для учителів, дітей, батьків. І такий збіг – символічне відображення того великого внеску, який працівники закладів освіти роблять для того, аби наша держава вистояла у ці важкі часи.

 

Напередодні, 29 вересня, у Ярмолинецькій громаді відбувся перший благодійний молитовний сніданок. Освітяни Ярмолинеччини брали безпосередню участь в його організації та проведенні – Ярмолинецький Будинок дитячої і юнацької творчості та відділ освіти Ярмолинецької селищної ради й особисто його начальниця Руслана Гаврилюк.

 

У спільній молитві за свободу та незалежність українського народу, за здоров’я захисників та пам’ять всіх Героїв об’єдналися представники різних релігійних конфесій, керівництво громади, представники бізнесу, працівники державних та комунальних установ і організацій, педагоги, працівники закладів культури та громадськість краю. Почесними запрошеними гостями були ті, кому ми щоденно висловлюємо свою вдячність і шану за їхню мужність та стійкість, – наші захисники.

 

На Хмельниччині проведення молитовних сніданків уже стало доброю традицією. Нехай і у нашій громаді ця духовна традиція розвивається і дає добрі плоди.

 

Під час проведення благодійного молитовного сніданку було зібрано кошти у сумі 94 тис. гривень. Їх перекажуть на потреби ЗСУ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь