Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

День працівника соціальної сфери

Дата: 08.11.2023 13:19
Кількість переглядів: 236

Щороку першої неділі листопада  в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це професійне свято фахівців, які завжди є найближчими до громадян, опікуються найвразливішими верствами населення, надають соціальні послуги. Цьогоріч їхнє професійне свято припадає на 5 листопада.

 

З нагоди прийдешнього свята працівників соціальних закладів та відділу з питань соціальної політики Ярмолинецької селищної ради запросили сьогодні на урочистий захід. Щоб скрасити їхні робочі будні теплими вітаннями, квітами, відзнаками й символічними подарунками на знак вдячності за піклування, підтримку й турботу, що є змістом їхньої праці.

 

Від імені Ярмолинецької селищної ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу заступник селищного голови Іван Березовський привітав із професійним святом присутніх у залі – працівників відділу з питань соціальної політики селищної ради, фахівців Ярмолинецького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю  та комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ярмолинецької селищної ради».  Грамотами Ярмолинецької селищної ради нагородили:

 

-        Осарчук Ольгу – головного спеціаліста відділу з питань соціальної політики Ярмолинецької селищної ради;

-        Котлінського Віктора  – фахівця з соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Ярмолинецької селищної ради»;

-        Борбуцьку Оксану – соціального робітника с. Томашівка КУ «Центр надання соціальних послуг Ярмолинецької селищної ради»;

-        Зозулю Ярослава – водія КУ «Центр надання соціальних     послуг Ярмолинецької селищної ради»;

-        Міхалину Тетяну – бухгалтера Ярмолинецького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

 

Директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ярмолинецької селищної ради» Наталія Краснодемська у своєму вітальному слові відзначила важливу роль соціальних працівників, які щоденно опікуються пенсіонерами, людьми похилого віку, ветеранами війни та праці, людьми з інвалідністю, родинами з низькими статками та іншими соціально вразливими жителями громади, допомагаючи їм долати життєві труднощі, вірити у свої сили. Після чого Наталія Олександрівна нагородила фахівці Центру відзнаками.

 

Навіть урочистості з нагоди свого професійного свята працівники соціальної сфери зуміли обернути на благодійний захід – подітися витонченою красою, запропонувати витвори ручної роботи і зібрати кошти на підтримку Збройних сил України. Дякуємо колективові Ярмолинецького центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю за вашу повсякчасну готовність творити, допомагати, підтримувати!

 

Вітаємо працівників соціальної сфери із прийдешнім професійним святом! Здоров’я вам і добробуту! Миру і Перемоги нашій країні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь