Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

15 листопада 2023 року відбудеться четверте засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року.

Дата: 13.11.2023 10:20
Кількість переглядів: 340

                                  Фото без опису

 

   Запрошуємо до участі у засіданні Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року.


   Рішенням сесії селищної ради від 27 квітня 2023 року № 7 визначено початок розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищноїтериторіальної громади на період до 2027 року.


   15 листопада 2023 року відбудеться четверте засідання Робочої групи з питань розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року.


   Місце проведення: читальна зала центральної бібліотеки, смт.Ярмолинці, площа 600 – річчя Ярмолинець,1 А. Початок о 10 год.


   В програмі засідання: аналіз актуального стану розробки Стратегії розвитку Ярмолинецької селищної територіальної громади на період до 2027 року, здійснення відбору технічних завдань на проекти розвитку для плану заходів з реалізації Стратегії, підготовка системи моніторингу реалізації Стратегії, узгодження подальших кроків зі стратегічного планування.


                                 Запрошуються члени Робочої групи та небайдужі жителі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь