Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Ярмолинецькій селищній територіальній громаді!

Дата: 20.11.2023 10:57
Кількість переглядів: 333

                                         Фото без опису

   Запрошуємо відвідати Гуманітарний центр Ярмолинецької селищної ради та отримати продуктові набори, сформовані з благодійної допомоги, наданої громаді.

   Перевага надається для сімей ВПО, які не отримували продуктові набори у жовтні 2023 року та  належать до наступних категорій вразливості: сім’ї з неповнолітніми дітьми, особи з інвалідністю та важкохворі, самотні особи 65+,  багатодітні сім’ї, новоприбулі сім’ї.

  Необхідні документи для отримання допомоги: оригінали документів, що посвідчують особу та членів сім’ї, ідентифікаційного коду, довідки про статус внутрішньо переміщеної особи.

  Висловлюємо вдячність за участь у формуванні продуктових наборів благодійному фонду «КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП», благодійній організації «Волонтер Ярмолинеччини», релігійній організації «Християнська місія «Допомога», яка також передала допомогу від української діаспори штату Айова (США) у вигляді харчових концентратів (рис), мережі магазинів «Айсберг».

 

   Також від релігійної організації «Християнська місія «Допомога» надійшов одяг (б/в), який можна отримати в Гуманітарному центрі Ярмолинецької селищної ради за адресою: смт Ярмолинці, площа 600- річчя Ярмолинець, 1А щоденно в робочі дні з 8,00 до 12,00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень