Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

44 засідання сесії Ярмолинецької селищної ради від 10 листопада 2023 року

Дата: 21.11.2023 10:42
Кількість переглядів: 87

Позачергова сесія Ярмолинецької селищної ради: кошти на підтримку в/ч ЗСУ, затвердження переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, нові фінансові плани комунальних підприємств.

10 листопада відбулося 44 позачергове засідання сесії Ярмолинецької селищної ради, яке провела секретар селищної ради Алла Садлій.

На початку засідання депутати розглянули блок питань, що стосувалися комунальних некомерційних підприємств «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня» та «Ярмолинецький центр первинної медико-санітарної допомоги».

Внесено зміни до Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Ярмолинецької селищної ради на 2021-2025 роки.

Затверджено Програму підтримки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а також військових частин (усього 9 в/ч) Збройних сил України на 2023-2025 роки.

Внесено зміни до Програми розвитку автомобільних доріг Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2023 - 2024 роки.

Внесено зміни до Програми взаємодії Ярмолинецької селищної ради та Хмельницького РС №10 Державної установи «Центр пробації» в Хмельницькій області на 2023-2025 роки.

Затверджено програму розвитку військово-патріотичного виховання та підтримки предмета «Захист України» Ярмолинецької селищної ради на 2023 – 2025 роки.

Внесено зміни до Програми з підготовки до опалювального сезону та енергозбереження об’єктів комунальної власності Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2022-2023 роки.

Затверджено перелік нерухомого майна об’єктів комунальної власності Ярмолинецької селищної ради у новій редакції.

Внесено зміни та затверджено у новій редакції Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ярмолинецької селищної ради.

Внесено зміни до Програми «Охорона та збереження культурної спадщини на території Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2022 – 2026 роки.

 Внесено зміни до Програми надання фінансової підтримки організації ветеранів Ярмолинецької селищної територіальної громади, діяльність якої має соціальну спрямованість, на 2023-2025 роки.

 Внесено зміни до бюджету Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2023 рік.

Затверджено Порядок надання грошової допомоги постраждалим власникам об`єктів нерухомого майна житлового фонду пошкодженого внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Серед інших питань порядку денного – перейменування вулиць, надання відповідно до заяв жителів громади матеріальної допомоги на лікування, земельні питання.

Отже, з головного – депутати підтримали рішення щодо спрямування коштів:

•        1 млн 200 тис. грн. на підтримку ЗСУ (придбання 2-х БПЛА REACTIVE DRONE КАЖАН Е630);

•        16 млн 800 тис. грн на капітальний ремонт котелень закладів освіти громади, а саме в селах Правдівка, Соколівка, Ясенівка, Москалівка, Сутківці;  

•        4 млн 813 тис. грн для КНП «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня» та 806 518 грн для КНП «Ярмолинецький ЦПМСД».

 З ухваленими рішеннями та більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті громади в рубриці «Офіційні документи» після їхнього оприлюднення у визначений чинним законодавством термін.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень