Ярмолинецька селищна рада
Хмельницька область Хмельницький район

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи

Дата: 27.11.2023 09:07
Кількість переглядів: 126

Щорічно цього дня ми поминаємо загиблих на Майдані, вшановуємо пам`ять Небесної Сотні, пригадуємо тих, хто віддав своє життя за майбутнє країни.

Сьогодні ця дата відзначається в умовах повномасштабного вторгнення, коли Україна знову відстоює незалежність, мужньо захищаючись від агресора.

В Ярмолинцях з нагоди Дня Гідності і Свободи відбувся урочистий захід біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Участь у ньому взяли керівництво громади, представники місцевого самоврядування, духовенства, комунальних закладів та установ, громадськості. Від імені Ярмолинецької селищної ради до присутніх звернувся заступник селищного голови Іван Березовський. Іван Іванович наголосив, що сьогоднішня пам’ятна дата – це день, коли ми думаємо про майбутнє і водночас схиляємося перед тими, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє.

Ми дякуємо всім гідним і вільним. Тим, хто зі щитом і хто на щиті, для яких найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність і Свобода. Це те, що втримало нашу оборону в найважчі часи і що дає нам сили виборювати Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь