Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні керівники підприємств, установ, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Ярмолинецької громади! 25-26 квітня 2024 року на території Ярмолинецької громади оголошено Днем благоустрою території населених пунктів громади

Дата: 02.04.2024 11:49
Кількість переглядів: 60

  З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування.
   З метою поліпшення стану довкілля, забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження КМУ від 31.03.2010 №777-р оголошено проведення протягом квітня – травня 2024 року акції  з благоустрою «За чисте довкілля».

 25-26 квітня 2024 року на території  Ярмолинецької громади оголошено Днем благоустрою території населених пунктів громади.

  День довкілля - це проведення комплексу заходів, спрямованих на ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан територій селищної ради, парків, скверів, кладовищ, берегів водойм, узбіч доріг, територій підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності і підпорядкування, покращення санітарного стану об’єктів масового перебування і відпочинку населення, прибудинкових територій домогосподарств. Тому в цей день запрошуємо всіх своїми діями та активною громадянською позицією долучитися до проведення заходів по покращенню довкілля. Шановні мешканці, керівники підприємств, установ і організацій просимо Вас не бути байдужими і у цей день ліквідуйте стихійні звалища у громадських місцях чи приберіть прибудинкову територію, посадіть дерево чи упорядкуйте клумбу. Адже це наша країна і нам із вами у ній жити, а чи буде у ній чисто і затишно залежить від кожного з нас.

                                    Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень