Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із 70-літтям Віктора Замогильного, голову первинної ветеранської організації с. Правдівки

Дата: 02.04.2024 11:48
Кількість переглядів: 53

  2 квітня своє 70-ліття відзначив житель с. Правдівки, голова місцевої первинної ветеранської організації Віктор Савович Замогильний. Людина високих громадянських та загально людських чеснот. На таких, кажуть, тримається наш світ.

  Від імені громади із круглою датою Віктора Савовича привітали Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк та голова Ради ветеранів Ярмолинеччини Петро Коцюба. Вручили шановному ювілярові Грамоту Ярмолинецької селищної ради, і звичайно, квіти та подарунок.

               Фото без опису

  Віктор Замогильний народився 2 квітня 1954 року в с. Соколівці. Та у школу хлопець пішов в Правдівці, де проживала його бабуся по матері і де він змалку проводив багато часу. Тож Правдівка, без перебільшення, його отча земля.

  Трудовий шлях Віктора Савовича видався багатогранним. У молоді роки працював водієм у правдівському колгоспі, потім – автоінспектором Хмельницької обласної ДАІ. Пізніше був призначений на посаду начальника військово-облікового столу в Правдівській сільській раді. Мав наш земляк у своєму характері також творчу та організаційну жилку, тож, коли йому запропонували очолити сільський Будинок культури, погодився і обіймав цю посаду цілих 18 років. А далі ще один крутий поворот – 12 років у Державній службі охорони, з 2014 року – у приватній службі охорони.

  Поряд із повсякденною роботою Віктор Савович постійно займався громадською діяльністю. 2014 року його обрали головою первинної ветеранської організації с. Правдівки. З того часу активно допомагає в організації волонтерської допомоги знедоленим літнім громадянам, сім’ям вимушених переселенців, воїнам Збройних сил України.

  Зі славним ювілеєм Вас, шановний Вікторе Савовичу! Безмежно цінуємо Ваш заряд енергійності і Ваш внесок у суспільний добробут. Многії і благая літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень