Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання 49 сесії Ярмолинецької селищної ради VIІІ скликання

Дата: 19.04.2024 13:08
Кількість переглядів: 346

  12 квітня 2024 року депутати Ярмолинецької селищної ради зібралися на пленарне засідання 49 сесії Ярмолинецької селищної ради VIІІ скликання. Засідання пройшло під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка.

                                            Фото без опису

  Першим питанням порядку денного був розгляд звітів старост Ярмолинецької селищної ради про роботу за 2023 рік. 

                                            Фото без опису

  Далі було обговорено та внесено зміни до Програми взаємодії Ярмолинецької селищної ради та Хмельницького РС № 10 філії Державної установи «Центр пробації» в Хмельницькій області на 2023-2025 роки.

  У ході засідання депутати розглянули блок питань стосовно діяльності комунального некомерційного підприємства «Ярмолинецька багатопрофільна лікарня»: виконання Фінансового плану  підприємства за 2023 рік; внесення змін до Фінансового плану підприємства на 2024 рік; внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки підприємства на 2024 рік.

  Розглянуто виконання Фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ярмолинецький центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2023 рік та затверджено Програму підтримки та стимулювання працівників підприємства на 2024-2025 роки.

  Внесено змін до Програми підтримки Хмельницького ОТЦК та СП, шостого відділу Хмельницького РТЦК та СП, військових частин Збройних сил України на 2023-2025 роки.

  Ухвалено рішення щодо соціальних питань:
- про розгляд заяв жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади щодо надання матеріальної допомоги на лікування;
- про внесення змін до рішення сесії № 4 від 14.07.2023 року Про затвердження Програми «Соціального захисту військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні, учасників антитерористичної операції та учасників операції Об’єднаних сил, бійців-добровольців антитерористичної операції – жителів Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2023-2025 роки»;
- про розгляд заяви жительки Ярмолинецької селищної територіальної громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування військовослужбовцю.

                                            Фото без опису

Обговорено питання:
- про затвердження Плану трансформації закладів загальної середньої освіти Ярмолинецької селищної ради;
- про створення структурного підрозділу відділу культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради «Централізована бухгалтерія відділу культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради»;
- про затвердження Положення про відділ культури, туризму та релігії Ярмолинецької селищної ради в новій редакції;
- про затвердження Програми «Обдарована дитина» на 2024-2026 роки.

Ухвалено зміни до Програми з підготовки до опалювального сезону та енергозбереження об’єктів комунальної власності Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

                                            Фото без опису

  Розглянуто низку питань комунальної сфери: затвердження проєктно-кошторисної  документації; затвердження переліку І та ІІ типу об’єктів, що перебувають у комунальній власності Ярмолинецької селищної територіальної громади для передачі майна в оренду на аукціоні; затвердження Програми придбання в комунальну власність Ярмолинецької селищної територіальної громади об’єктів нерухомого майна.

                                            Фото без опису

  Затверджено звіт про виконання бюджету Ярмолинецької селищної територіальної громади за I квартал 2024 рік та внесено зміни до бюджету Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2024 рік. Ухвалено рішення щодо земельних питань.

  З ухваленими рішеннями та більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті громади в рубриці «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень