Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ПРОЄКТУ «Нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Шкільна в с.Нове Село Ярмолинецької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області»

Дата: 22.04.2024 14:16
Кількість переглядів: 56

  Шановні мешканці та мешканки Ярмолинецької селищної територіальної громади, запрошуємо вас долучитись до обговорення надзвичайно важливого проєкту відновлення для громади – «Нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Шкільна в с.Нове Село Ярмолинецької селищної ради  Хмельницького району  Хмельницької області».

         Фото без опису

  Громадське обговорення відбудеться 29 квітня 2024 року з 14.00 до 16.00 год в змішаному форматі (офлайн та онлайн).

  З метою безпеки інформацію про місце проведення та покликання для участі буде повідомлено після попередньої реєстрації за адресою: https://forms.gle/Gdm9gjiAyTwiRNU5A .

 

Про проєкт

 

  Проєкт «Нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Шкільна в с.Нове Село Ярмолинецької селищної ради  Хмельницького району  Хмельницької області» передбачає будівництво нового закладу дошкільної освіти потужністю 115 місць (6 груп) в с. Нове Село, вул.Шкільна.

  Метою проекту є  забезпечення (відновлення) безпечного, сучасного освітнього процесу дітей дошкільного віку Ярмолинецької селищної територіальної громади, оскільки внаслідок ракетного удару російської федерації було пошкоджено будівлю Ярмолинецького закладу дошкільної освіти №3 «Дзвіночок» за адресою: Хмельницька область, селище Ярмолинці, вул. Ярослава Білоуса 24 А, що унеможливило надання освітніх послуг.

  Забезпечення принципу «Відбудувати краще, ніж було» при будівництві нового дитячого садка передбачає інтеграцію у проєкт принципів стійкості, сталості та інклюзивності.

  Підвищення якості освітніх послуг під час будівництва нового закладу дошкільної освіти має вирішальне значення для того, щоб новий об’єкт відповідав поточним і майбутнім потребам, а також враховував гендерні та соціальні аспекти, відповідав екологічним стандартам.

 

Ознайомлення з матеріалами та зворотній звязок

 

  З 22.04.2024 по 06.05.2024 запрошуємо ознайомитись з матеріалами проєкту за покликанням http://surl.li/svidj та /або у будівлі Ярмолинецької селищної ради за адресою: селище Ярмолинці, площа 600 – річчя Ярмолинець, 1, 208-209 кабінети, з 09.00 до 16.00 год у робочі дні.

  Навіть якщо у вас не вийде долучитись до самих обговорень ми будемо раді отримати ваші думки / пропозиції / перестороги щодо проєкту на  електронні скриньки –  info@yarmolynetska-gromada.gov.ua, yr_econom@ukr.net

 

Партнер проєкту

 

  Проєкт реалізується за підтримки «U-LEAD з Європою» та передбачає розробку проєктно-кошторисної документації.

 

Безпекові питання

 

  Подія відбуватиметься в укритті або онлайн, тому ми не перериватимемо захід в разі, якщо розпочнеться повітряна тривога.

 

  Будемо раді почути ваші думки, пропозиції та перестороги щодо проєкту. Для нас важливо, щоб процеси відновлення громади погоджувалися та обговорювалися з мешканцями та мешканками.

 

 

З повагою,

Робоча група з реалізації проєкту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень