Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

16 травня 2024 року у м.Хмельницькому відбулася конференція «Цифрові рішення для сталого розвитку громад»

Дата: 17.05.2024 13:48
Кількість переглядів: 253

  Пошук інвестиційних ресурсів для розвитку в сучасних умовах війни – дуже складне і актуальне завдання для кожної громади. Але маємо перемагати, відбудовувати і розвиватися. Одним з таких інструментів, який допомагає комунікувати та залучати інвесторів, є інвестиційний паспорт громади.

       Фото без опису  Фото без опису

  В рамках міжнародної  конференції «Цифрові рішення для сталого розвитку громад», яку 16 травня 2024 року  у м.Хмельницький організував Центр досліджень та консультацій подивитися, начальницею відділу економічного розвитку та інвестицій апарату Ярмолинецької селищної ради Іриною ДРАГОМЕРЕЦЬКОЮ презентовано цифровий інвестиційний паспорт Ярмолинецької селищної територіальної громади.

  Ярмолинецька громада за підсумками конкурсного відбору разом з  Крупецькою, Білогірською, Теофіпольською, Новоушицькою та Старосинявською громадами здійснювала у січні – травні 2024 року підготовку цифрового інвестиційного паспорту, який після доопрацювання буде розміщено на офіційному сайті селищної ради.

  Здійснено обмін думками та досвідом під час дискусійних панелей, які були організовані на конференції: «Інвестор&Громада: інвестиційний паспорт як магніт для інвестора?», «Зовнішній інвестор: підводні камені співпраці. Як уникнути типових помилок», «Бізнес громади як внутрішній інвестор та важливий індикатор змін».

                    Фото без опису

  Проект  «Цифрові рішення для сталого розвитку громад» реалізується громадською організацією «Центр досліджень та консультацій», який впроваджується за фінансової підтримки уряду Федеративної Республіки Німеччини та Європейського Союзу в рамках проекту «Зміцнення громадянського суспільства в країнах Східного партнерства»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь