Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

У співпраці з «U-LEAD з Європою»

Дата: 24.05.2024 15:28
Кількість переглядів: 235

  Досить часто при розгляді перспектив економічного розвитку території на думку приходять проблеми, а не можливості. Зрозуміло, проблеми, які турбують останнім часом – великі, але громада має й досить високий потенціал, щоб їх подолати. Необхідно лише поглянути на процес розвитку території трохи з іншого боку та навчитися перетворювати загрози в можливості.

                                      Фото без опису

  24 травня 2024 року на Ярмолинеччину завітали Дмитро ВАСИЛЕНКО, керівник регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області та Наталія ЛЮБЧЕНКО, радниця з питань муніципальних фінансів та управління регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» в Хмельницькій області. Ознайомча зустріч, у якій взяли участь керівництво селищної ради, представники відділів та комунальних установ громади була присвячена можливостям співпраці у подальшій  розбудові місцевого самоврядування в громаді.

               Фото без опису  Фото без опису

  Програма «U-LEAD з Європою» є програмою співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає потребам громадян України, спрямованою на розвиток місцевого самоврядування та регіональний розвиток.

 Ярмолинецька громада за рівнем співпраці з Програмою «U-LEAD з Європою» входить в п’ятнадцятку найбільш активних громад області.  За участю експертів Програми здійснено підготовку  Стратегії  розвитку та інвестиційного паспорту громади.

За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в громаді реалізується проєкт «Нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Шкільна в с.Нове Село Ярмолинецької селищної ради  Хмельницького району  Хмельницької області», який передбачає розробку проєктно-кошторисної документації за кошти міжнародної технічної допомоги.

                                 Фото без опису

 Дмитро ВАСИЛЕНКО ознайомив учасників зустрічі з компонентами співпраці з Програмою: консультації, інформаційні сесії та тренінги, комплексні навчальні програми, мережі з обміну досвідом, локальні субсидії як моделі, рекомендації для тиражування. Цікавим для громади є впровадження діагностичних зустрічей з вирішення актуальних питань життєдіяльності, зокрема навчання навичкам проєктного менеджменту, здійснення заходів з цифровізації громади  тощо.

  До обговорення шляхів співпраці також долучилися внутрішньо переміщені особи – учасники адвокаційного проєкту  «Бібліотечний бізнесХаб», який реалізується Ярмолинецькою центральною бібліотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь