Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні в Берліні, Федеративна Республіка Німеччина стартує Конференція з питань відновлення України – Ukraine Recovery Conference (URC2024) за участі Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО та канцлера ФРН Олафа ШОЛЬЦА.

Дата: 11.06.2024 09:54
Кількість переглядів: 92

  URC2024 є продовженням заходів високого рівня, присвячених відновленню та довгостроковій перспективі відбудови України, які проводилися з початку повномасштабної війни Росії агресії проти країни.
  Основною метою URC2024 є мобілізація міжнародної підтримки для відновлення, реконструкції, реформування та модернізації України.

 Подія зібрала міжнародних політичних лідерів, представників міжнародних організацій та фінансових інституцій, представників приватного сектору, муніципальної та регіональної влади, громадянського суспільства та представників української діаспори. Участь у Міжнародній конференції з питань відновлення України, яка проходитиме   11-12 червня, візьмуть понад 2 тис. осіб із більш як 60 країн.

  Саме на залученні громадянського суспільства та ролі зв’язків між містами, громадами, муніципалітетами зробила акцент приймаюча сторона, Німеччина.  Отже, на конференцію прибули мери низки міст України, в тому числі зі сходу нашої держави. Участь у конференції також приймає Андрій ШУТЯК, Ярмолинецький селищний голова, який отримав персональне запрошення на конференцію «Відродження України 2024» (URC2024) від Юлії СВИРИДЕНКО, Першого віце-прем’єр-міністра та міністра економіки України, Дмитра КУЛЕБИ, міністра закордонних справ України, Анналени БЕРБОК, Міністра закордонних справ Німеччини та Свеня ШУЛЬЦЕ, Міністра економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

         Фото без опису  Фото без опису

                                  Фото без опису

  Спектр питань, які будуть обговорені на численних панелях є широким і охоплює такі сфери як енергетика, людський капітал, ментальне здоров'я, культурна спадщина та багато інших. На полях конференції планується підписати кілька документів.

              Фото без опису  Фото без опису

  Це вже третя подібна конференція за час повномасштабної Росії проти України. Попередні пройшли в Лугано (Швейцарія) і Лондоні. URC 2025 планується провести в Італії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь