Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Лютого, 2022 р., 08:50
     Розпочато роботи з відновлення пірса на Звіринецькому ставу в Ярмолинцях. 17 лютого працювали над встановленням металевого каркаса, що слугуватиме основою для настилу.
17 Лютого, 2022 р., 13:24
     8 та 9 лютого проведено засідання балансової комісії з питань фінансово-господарської діяльності Ярмолинецької селищної ради, на якому заслухано звіти керівників підприємств, установ та закладів, що належать до комунальної власності громади. Визначено заходи їхнього подальшого розвитку та функціонування у 2022 році.
16 Лютого, 2022 р., 11:25
     Кібербулінг – агресивний, навмисний акт, учинений однією особою або групою осіб з використанням електронних форм стосовно жертви, якій важко захистити себе. Здійснюється неодноразово за певний період часу та характеризується нерівністю сил. Кібербулінг може включати поширення слухів, розміщення неправдивої інформації або неприємних повідомлень, коментарів чи фотографій, які принижують, а також виключення будь-кого з онлайн-мереж чи комунікацій.
15 Лютого, 2022 р., 14:40
     До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у селищі Ярмолинці біля меморіального комплексу відбувся урочистий захід.  
14 Лютого, 2022 р., 08:12
     Приходьте у парк, який зараз є… ну майже «валентинкою»!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень