Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Квітня, 2021 р., 16:21
     У Ярмолинецькій громаді завчасно почали готуватися до Великодня – днями поруч із центральною площею селища з’явилася святкова галявина. Яскрава, радісно піднесена.       
29 Квітня, 2021 р., 15:31
     Навесні у працівників дорожньої служби завжди багато роботи, адже після зими дорожнє покриття часто не у найкращому стані.      28 квітня в Ярмолинцях на вулиці Шевченка філія «Ярмолинецький райавтодор» проводила поточний ямковий ремонт. Оскільки це дорога комунальної власності, то кошти на здійснення її ремонту виділила Ярмолинецька селищна рада.  
29 Квітня, 2021 р., 15:26
     У рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) з 29 березня до 30 вересня 2021 року для територіальних громад України телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром проводиться конкурс «Наша громада».  
29 Квітня, 2021 р., 11:22
     Ярмолинецький районний сектор з питань пробації, основний напрямок роботи якого – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.  
29 Квітня, 2021 р., 11:05
     28 квітня працівники Ярмолинецького комунального підприємства «Благоустрій громади» упродовж кількох годин працювали на новому кладовищі Ярмолинець.  
28 Квітня, 2021 р., 16:00
     16 жителям Ярмолинецької територіальної громади, які є учасниками АТО та ООС, наданий дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Відповідне рішення ухвалили депутати Ярмолинецької селищної ради на 8 позачерговій сесії, яка відбулася 16 квітня. Ще 3 учасникам бойових дій затверджено проєкти землеустрою.
27 Квітня, 2021 р., 15:46
     Ось уже пішов останній тиждень перед найбільшим християнським святом Світлим Христовим Воскресінням. В усіх містах і селах нашої країни йдуть активні приготування до цього великого свята. Заплановано прикрасити і центральну площу містечка Ярмолинці. У створенні великодніх інсталяцій, які ми зможемо побачити на площі, поруч з іншими майстрами бере участь учителька образотворчого мистецтва й талановита майстриня народної творчості Лілія Мазур. І сьогодні вона у нас «під прицілом».  
27 Квітня, 2021 р., 14:55
     У селі Соснівці Ярмолинецької селищної територіальної громади є братське поховання вояків Української Народної Республіки.      З усних переказів відомо, що тут покояться троє хлопців. Приблизний час поховання 1918 – 1920 роки. Хоча імена вояків загубилися у часі, пам'ять про те, в ім’я чого вони віддали своє життя, досі живе серед місцевих мешканців.  
26 Квітня, 2021 р., 15:24
     Молитвою і живими квітами.      Так сьогодні, у 35-ті роковини Чорнобильської трагедії, в Ярмолинцях вшановували пам'ять героїв-ліквідаторів та жертв аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС, найбільшої техногенної катастрофи в історії людства.    
26 Квітня, 2021 р., 09:58
     Територія на околиці Ярмолинець, прилегла до полігону твердих побутових відходів та до нового кладовища. Місце на надто затишне і досить занедбане. З ініціативи Ярмолинецької селищної ради у п’ятницю, 23 квітня, цю територію капітально розчистили й прибрали. День вибирали з огляду на погодні умови. І синоптичний прогноз не підвів: погода роботі сприяла.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь