Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Квітня, 2021 р., 09:31
     Поточного місяця комунальне підприємство «Комунальник – 2011» організувало проведення робіт з рекультивації сміттєзвалища смт Ярмолинці.      Утримання будь-якого сміттєзвалища передбачає систематичні роботи з його благоустрою. Основні з них – це рекультивація й розгортання сміття.
15 Квітня, 2021 р., 15:09
     Мистецькі й культурні заходи – це живий емоційний відгук. Це від душі і для душі.      Умови сьогодення диктують нам нові правила переходу з живого спілкування, в режим спілкування в онлайн, шляхом онлайн-засідань, нарад, конференцій, а це прямий крок до розв’язку проблем в культурній сфері.
14 Квітня, 2021 р., 15:48
     Сьогодні, 14 квітня, відбулося засідання постійних комісій Ярмолинецької селищної ради.  
14 Квітня, 2021 р., 13:52
     Дві бензокоси, бензопила, ножиці для обрізки дерев і кущоріз. Від сьогодні ці інструменти в розпорядженні працівників Ярмолинецького комунального підприємства «Благоустрій громади».  
13 Квітня, 2021 р., 14:30
     «U-LEAD з Європою» – це програма, що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.      13 квітня 2021 року на платформі Microsoft Teams відбулася онлайн-консультація, яку проводив керівник Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Дмитро Василенко.   
12 Квітня, 2021 р., 16:31
      17 березня 2021 року вступив в силу новий Закон України про посилення відповідальності за спалювання сухої трави, поживних залишків, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах та поза їх межами, а саме були внесені зміни в ст. 77 та 77/1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
12 Квітня, 2021 р., 13:14
     Щотижнева апаратна нарада від 12 квітня відбулася під головуванням заступника селищного голови Дениса Головка. На нараді йшлося про нагальні поточні питання, а також про грантові й інші проєкти, спрямовані на розвиток Ярмолинецької селищної територіальної громади.  
09 Квітня, 2021 р., 09:29
      Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет заявив, що школи можуть на свій розсуд організовувати навчальний процес в умовах карантину, оскільки законом наділені автономією.      Про це він розповів під час брифінгу, присвяченому 100 дням перебування на посаді, коментуючи скарги батьків на те, що не всі вчителі проводять онлайн-уроки, а деякі тільки кидають у Viber посилання на номери сторінок підручників для самостійного опрацювання.
08 Квітня, 2021 р., 16:15
     Складна епідемічна ситуація, що склалася у зв’язку зі значним поширенням в Україні  гострої респіраторної хвороби COVID-19, потребує оперативного реагування.
08 Квітня, 2021 р., 16:00
     «Під час «червоної» карантинної зони, Міграційна служба працюватиме у штатному режимі та надаватиме адміністративні послуги мешканцям області у повному обсязі»- начальник УДМС області Олег Паньков.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь