Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Лютого, 2021 р., 17:00
     26 лютого  в  Хмельницькій ОДА відбулося засідання Асоціації об’єднаних територіальних громад Хмельницької області. Головувала на нараді голова Хмельницького регіонального відділення Асоціації ОТГ, міський голова Дунаєвецької ОТГ Веліна Заяць. До спільного діалогу долучилися заступники голови адміністрації, голова обласної ради Віолета Лабазюк, депутат обласної ради Ульяна Ткаченко, виконавчий директор Всеукраїнської асоціації ОТГ Валентина Полтавець, голови та представники сільських, селищних, міських об’єднаних територіальних громад, керівники окремих структурних підрозділів ОДА та інші запрошені.
26 Лютого, 2021 р., 13:49
     26 лютого на базі військово-патріотичного клубу "Молодіжна козацька Січ Ярмолинеччини" відбулося урочисте вручення нагород та відзнак у змаганнях з різної пневматичної зброї та спортивних луків.  
26 Лютого, 2021 р., 11:56
     Сім років тому, 26 лютого 2014 року, у Сімферополі відбувся багатотисячний мітинг кримських татар і проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України та проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму. Тоді біля будівлі кримського парламенту з ініціативи Меджлісу зібралося близько 12 тис. кримських татар.
25 Лютого, 2021 р., 11:29
     Сьогодні, 25 лютого виповнюється 150 років з дня народження видатної української поетеси, драматургині, першої української модерністки та громадської діячки Лариси Косач-Квітки, відомої світові як Леся Українка. Людини, яку Іван Франко назвав «єдиним мужчиною в нашому письменстві».
25 Лютого, 2021 р., 09:24
     25 лютого 2021 року під головуванням заступника селищного голови Головко Дениса Анатолійовича було проведено планове засідання комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради, на якому розглядались питання: 
25 Лютого, 2021 р., 08:48
     Хмельниччина отримала вакцину від COVID-19. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій. “18300 доз вакцини від COVID-19 виробництва Oxford/AstraZeneca (Covishield) уже прибули на обласну базу спецмедпостачання. Цієї кількості вакцини достатньо, щоб щепити 9150 осіб,” – зазначає очільник адміністрації.
24 Лютого, 2021 р., 09:40
     24 лютого Ярмолинецькі надзвичайники здійснили черговий рейд місцями риболовлі з метою роз’яснення рибалкам правил поведінки на льоду та дій у кризових ситуаціях.      Під час спілкування фахівці ДСНС зазначили, що перш ніж ступати на лід, слід впевнитися у його міцності та надійності, взяти із собою речі, що можуть стати в пригоді в разі небезпеки. “Також пам’ятайте, що не можна виходити на кригу у місцях із сильною підводною течією чи за наявності на поверхні льоду тріщин та розломів”, - наголосили надзвичайники.
23 Лютого, 2021 р., 16:28
     Сьогодні  23 лютого свій славний 80 – літній ювілей  святкує Кшановська Галина Григорівна. У домашній атмосфері ювілярку вітали заступник селищного голови Іван Березовський, староста села Ясенівка  Олена Андрейків, голова ради ветеранів Ярмолинеччини Петро Коцюба. Кожен з них побажав щастя, миру та спокою, міцного здоров'я, активного довголіття та добра. На знак пошани ювілярці вручено почесну грамоту від голови селищної ради Андрія Шутяка, букети квітів та подарунки.
22 Лютого, 2021 р., 14:13
     Щороку, у весняний період, триває масова торгівля ранньоквітучими видами рослин, в тому числі занесених до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Висока декоративність та ранній термін цвітіння таких видів рослин як підсніжник білосніжний, білоцвіт весняний, шафран Гейфелів, шафран весняний, цибуля ведмежа (черемша) та інші призводить до того, що збут цих рослин виходить далеко за межі ареалу їх зростання. 
20 Лютого, 2021 р., 12:30
     19 лютого 2021 року відбулась нарада щодо роботи первинної ланки медицини в Ярмолинецькій ОТГ. У нараді взяли участь: Ярмолинецький селищний голова - Андрій Шутяк, заступник Ярмолинецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Іван Березовський, директор комунального некомерційного підприємства «Ярмолинецький центр первинної медико-санітарної допомоги» - Надія Крива, працівники фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень