Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Березня, 2021 р., 14:09
     30 березня відбулася онлайн-нарада представників Міністерства культури та інформаційної політики України з начальниками та працівниками структурних підрозділів галузі культури й директорами закладів культури територіальних громад Хмельницької області.
29 Березня, 2021 р., 16:43
     З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території громади 29 березня 2021 року під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка було проведено позапланове засідання комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.
29 Березня, 2021 р., 14:28
     29 березня 2021 року під головуванням Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівників структурних підрозділів селищної ради.  
26 Березня, 2021 р., 11:59
     З цієї нагоди напередодні на площі у центрі Ярмолинець відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям, а також до меморіалу Слави. Шану полеглим захисникам нашого краю віддали Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк, заступник голови Іван Березовський разом з керівниками структурних підрозділів селищної ради й представниками ветеранської організації Ярмолинеччини.
24 Березня, 2021 р., 17:00
     05.02.2015 року ухвалено Закон України № 160-VIII ''Про пробацію ''. Метою пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальності.
24 Березня, 2021 р., 10:11
     23 березня 2021 р. на 55-му році життя від ускладнень після коронавірусної хвороби відійшов до Господа митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній.
23 Березня, 2021 р., 16:46
     У зв’язку з ускладненням на території громади епідемічної ситуації, спричиненої поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, 23 березня 2021 року під головуванням селищного голови Шутяка Андрія Васильовича було проведено позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради.  
22 Березня, 2021 р., 13:10
     22 березня 2021 року під керівництвом Ярмолинецького селищного голови Андрія Шутяка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівників структурних підрозділів селищної ради.
19 Березня, 2021 р., 15:14
     19 березня з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у залі  колишнього приміщення  селищної ради та у приміщенні ГО «Вікторія»  привітали комунальників зі святом селищний голова Андрій Шутяк та  заступники- Денис Головко та Іван Березовський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь