Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2021 р., 10:55
До уваги жителів громади!      12 травня 2021 року з 10.00 до 12.00 години на території Ярмолинецької селищної ради буде проведено комплексну перевірку системи оповіщення цивільного захисту «Сигнал-ВО» із включенням електросирени та мовним супроводом команд.  
11 Травня, 2021 р., 08:52
    Щороку в другу неділю травня українці відзначають День матері. Це свято є міжнародним, але в різних країнах можуть бути різні дати святкування.  
07 Травня, 2021 р., 15:09
     Згідно з програмою «Питна вода Хмельниччини» скоро жителі села Савинці Ярмолинецької громади зможуть користуватися перевагами централізованого водопостачання та будуть забезпечені водою у достатній кількості.  
07 Травня, 2021 р., 13:00
     Сьогодні, 7 травня, у центрі Ярмолинець відбулося покладання квітів до Меморіалу Слави і пам'ятника воїнам-визволителям з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення (8 травня) і 76-ї річниці перемоги над нацизмом (9 травня) у Другій світовій війні.  
06 Травня, 2021 р., 08:48
      6 травня під головуванням Ярмолинецького селищного голови відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  Ярмолинецької селищної ради.
05 Травня, 2021 р., 13:27
     Благоустрій громади – одне з найактуальніших завдань, що стоїть перед місцевою владою Ярмолинеччини.      Минулого місяця Ярмолинецьке комунальне підприємство «Благоустрій громади» отримало нові сучасні інструменти. Їх для наших комунальників передав народний депутат України Олександр Герега, співзасновник політичної партії «За конкретні справи», яка найчисленніше представлена депутатським корпусом у Ярмолинецькій селищній раді.
02 Травня, 2021 р., 12:16
     Зі Світлим Христовим Воскресінням, дорога громадо! Ці святкові дні – це Свято свят і Торжество із торжеств. Світлої вам радості і Господнього благословення кожній родині!
30 Квітня, 2021 р., 12:42
     30 квітня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ярмолинецької селищної ради, головував на засіданні голова комісії з питань ТЕБ і НС селищний голова Андрій Шутяк.
30 Квітня, 2021 р., 12:40
      30 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради, яке провів селищний голова Андрій Шутяк. На засіданні були присутні 23 із 27 постійних членів виконкому. Порядок денний засідання складався з 24 питань.  
30 Квітня, 2021 р., 10:32
     Новий парк «Молодіжний» біля танка в Ярмолинцях молодь уже облюбувала. Поруч із суворим танком тепер можна бачити яскраві сучасні велосипеди і юних велосипедистів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь