Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Березня, 2021 р., 08:47
     18 березня минає 100 днів з часу офіційного виконання службових обов'язків селищним головою Андрієм Шутяком. Датою вступу на посаду вважається день проведення першої сесії селищної ради після місцевих виборів. Це було 9 грудня 2020 року.  
17 Березня, 2021 р., 10:00
     Міграційна служба Ярмолинеччини нагадує, що починаючи з 14 років підлітки мають змогу самостійно та БЕЗКОШТОВНО оформити свій найважливіший документ у житті – сучасний, надійний та мобільний паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.  
16 Березня, 2021 р., 15:00
     З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, сьогодні  під керівництвом заступника селищного голови Івана Березовського відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини.
15 Березня, 2021 р., 16:14
     12 березня на сесії 7 скликання відбулося урочисте нагородження почесною грамотою громадянина Ярмолинець, срібного призера чемпіонату світу зі спортивної ходьби, найкращого спортсмена з легкої атлетики серед ветеранів України за зайняте 1 місце на чемпіонаті України з легкої атлетики  у категорії «Мастерс» та за вагомий особистий  внесок у розвиток фізичної культури та спорту громади.  
14 Березня, 2021 р., 10:50
     З 2016 року 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Свято покликане вшанувати захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
12 Березня, 2021 р., 10:08
     Після 1 січня 2025 року незатребувані ділянки-земельні паї  будуть визнані безхазяйними і передані у комунальну власність територіальної громади, на території якої вони розташовані. 
12 Березня, 2021 р., 10:02
     9 березня 2021 року розпочинається реєстрація учасниць на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок TalentA, засновану за ініціативи та фінансування міжнародної сільськогосподарської науково-дослідницької компанії Corteva Agriscience. Програма реалізується за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду ООН у галузі народонаселення, Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Громадської організації «Всеукраїнська Рада жінок-фермерок». Реєстрація на програму триватиме до 11 квітня 2021 року.
10 Березня, 2021 р., 09:06
     Громадянам Ярмолинецької територіальної громади у яких є в наявності земельні ділянки більше 2 га та використовується одноосібно.
09 Березня, 2021 р., 16:01
        9 березня 2021 року під керівництвом селищного голови Андрія Шутяка  відбулася щотижнева апаратна нарада з керівниками апарату та структурними підрозділами  селищної ради. Голова громади заслухав інформацію керівників структурних підрозділів та служб селищної ради щодо основних напрямів життєдіяльності за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень.  
09 Березня, 2021 р., 13:45
     Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково.  Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ об'єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень