Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 16:16
                                                                    
10 Квітня, 2024 р., 14:19
                                         
10 Квітня, 2024 р., 10:59
  Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
09 Квітня, 2024 р., 16:07
  Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОКАДА» - уже 20 років є надійним виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Фонд надає всебічну підтримку внутрішньо переміщеним особам та постраждалому місцевому населенню в 11 регіонах України. Фахівцями БФ"РОКАДА" було розроблено анкетування щодо безбар'єрного доступу до основних послуг у Хмельницькій області.
08 Квітня, 2024 р., 15:21
 8 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради. Головував на засіданні селищний голова Андрій Шутяк.
05 Квітня, 2024 р., 15:55
 “Потурбуйся про власне здоров’я” — такий девіз Міністерство охорони здоров'я України визначило для цьогорічного Всесвітнього дня здоров’я. Кожен з нас має пам’ятати, що найцінніше у житті людини — її здоров’я. І не варто відкладати турботу про себе на більш пізні терміни — “коли буду мати час” або “коли закінчиться війна”.   Адже дешевше профілактувати хвороби, аніж потім їх лікувати. Найперше, на виникнення хвороб негативно впливає наш спосіб життя та звички.
05 Квітня, 2024 р., 15:52
 У п’ятницю, 5 квітня, в Ярмолинецькій селищній раді відбулася зустріч т.в.о. начальника відділення поліції 3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області майора поліції Андрія Соломона із громадою. Поспілкуватися і поставити свої питання могли всі охочі.
04 Квітня, 2024 р., 14:45
                                                      

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень